IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шварценегер ще спасява околната среда с отказ от месо

9 декември 2015 11 25

Актьорът призова феновете си да последват примера му

Арнолд Шварценегер; Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер; Снимка: Getty Images

Арнолд Шварценегер агитира почитателите си да намалят консумацията на месо. Според политика ограниченият прием на животински продукти ще има осезаем ефект върху околната среда.

По-малката консумация на месо ще доведе до понижен размер на емисиите, произведени от селското стопанство и рибната индустрия, категоричен е Арнолд.

Вчера той бе част от срещата на високо равнище на ООН в Париж, свързана с изменението на климата.

Освен това той изнесе реч пред студенти от престижен френски университет, по време на която се възползва от възможността да сподели своята последна инициатива за намаляване на въглеродните емисии.

„Мой приятел ми препоръча да спра да ям месо. Това е добра идея, но няма да допадне на повечето хора. Хората трябва да започнат с един-два дни без месо в седмицата – процесът трябва да бъде бавен. Това е голямо предизвикателство, но не означава, че не трябва да бъде направено“, категоричен е Арнолд Шварценегер.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

do Данчо ( преди 8 години )
Тук става въпрос за различни светове, техният стандарт на живот е на светлинни години от нашия ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Тоя *** може да изкара като нищо до края на деня без месо,ама я да попитам хора с малки пенсии и заплати откога не са помирисвали месо....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар