IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн готвел убийство на мъжа на порно актриса

10 декември 2015 08 30

Ексгоденицата му разкри, че планирал да заличи бившия ѝ съпруг

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Животът на Чарли Шийн съвсем се сгромоляса. Актьорът не само взриви света с признанието, че е ХИВ-позитивен, а сега дори е под съд от бившата си изгора Брет Роси и може да се раздели с 5 млн. долара от банковата си сметка.

Порно актрисата и звездата се запознаха през 2013 и само след няколкомесечна връзка се сгодиха. От бурната им любов и страст обаче не остана и помен и сега Роси е настървена да оскубе финансово бившия си с всички законови мерки. Едрогърдата блондинка дори направи шокиращо признание в радиоефира на SiriusXM, с което допълнително урони имиджа на Шийн.

Според разказа ѝ, Чарли готвел убийството на бившия ѝ съпруг Джонатан Рос, за когото тя бе омъжена в началото на връзката им. Брет, чието истинско име е Скотийн Рос разкри, че актьорът се уговарял със свой познат как да отнеме живота на тогавашната ѝ законна половинка.

„Аз не го взех насериозно, докато седмица след признанието му, че иска да убие съпруга, не прочетох SMS-разговор в телефона му, в който се уговаряше с приятел да проследят Джонатан. Двамата се координираха как да убият мъжа ми. Дискутираха как да го открият и Чарли попита: „Е, можеш ли да ми помогнеш да го премахнем? Той е проблем за мен, искам бившият ѝ мъж да изчезне“, разказа Роси.

Тя добави, че веднага писала съобщение на въпросния „приятел“, с което го предупредила: „Ако нещо се случи на бившия ми съпруг, знам кой си и че ти си виновен“. Чарли обаче научил за намесата ѝ и по нейни думи 5 минути по-късно я атакувал.

„Каза ми, че ако някой потърси неговия приятел, двамата ще кажат, че аз съм измислила плана за убийство и че само аз ще гния в затвора, защото той има пари и власт“, обясни Брет.

Подозренията ѝ относно помислите на Шийн се потвърдили след като седмица по-късно бившият ѝ показал кадри от охранителната камера в дома си, на които се вижда човек с маска и оръжие, който броди из имота му. Роси твърди, че Чарли страшно я ревнувал от екссъпруга ѝ и често я обвинявал, че му изневерява с него.

Порно актрисата съди актьора не заради неговите потенциални планове за убийство, а защото не ѝ казал, че е болен от СПИН и двамата правили неколкократно секс без предпазни мерки. Брет разбрала сама голямата тайна, след като намерила случайно лекарствата му. Блондинката претендира още, че Чарли я накарал насила да направи аборт на детето им и често ѝ посягал физически.

Шийн от своя страна отрече напълно обвиненията ѝ и обясни многократно, че тя е знаела за болестта му и сама настоявала да правят секс без предпазни мерки. Той категорично отрече да я е карал да прави аборт и според запознати може да спечели делото, благодарение на договор, който Брет е подписала още в началото на отношенията им и според който тя няма право да предявява каквито и да е претенции и обвинения спрямо него за в бъдеще.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари