IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян изтрещя: Хапва си плацентата!

15 декември 2015 11 30

Целта ѝ – да се предпази от следродилна депресия

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Ким Кардашян; Снимка: Instagram

Броени дни, след като Ким Кардашян и Кание Уест станаха родители за втори път, двамата предизвикаха дискусии относно избора на име на своя син.

Двойката реши да кръсти наследника си Сейнт (светец на английски език), но изглежда риалити звездата не спира с „изненадите“ в типично неин стил.

Най-новото около Ким е, че след раждането на второто си дете, най-известната от семейство Кардашян е започнала да консумира своята плацента.

Съпругата на Кание Уест приема хапчета, които са направени от собствената ѝ плацента. По този начин тя се надява, че няма да стане поредната „жертва“ на следродилната депресия.

35-годишната Ким започнала да проучва въпроса още преди раждането на Сейнт, както и се консултирала с други майки.

„Аз наистина не исках да изпадам в депресия, така че си помислих, че няма как хапчета, направени от собствените ми хормони, от самата мен, да ми навредят“, споделя госпожа Уест.

Освен това Ким Кардашян е категорична, че консумацията на плацента има наистина видим ефект: „Резултатите са страхотни и се чувствам толкова енергична, както и не съм имала никакви признаци на депресия. Всеки път, когато взема едно хапче, чувствам прилив на енергия и се усещам здрава“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари