IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн: Искам да намеря лек за СПИН

12 януари 2016 09 30

Актьорът щял да посвети живота си на борбата с коварната болест

Снимка: Gettyimages

Снимка: Gettyimages

Жените не можаха да променят лошото момче Чарли Шийн, но една болест е на път да го направи. В шоуто на Д-р Оз актьорът сподели, че иска да посвети живота си на нещо градивно, а именно на борбата със СПИН.

50-годишният актьор наскоро разкри публично, че е бил диагностициран с болестта отпреди 4 години, но я пазел в тайна. Причината за признанието му била изнудване.

Запитан от д-р Оз дали ще се бори със заболяването, Шийн обясни, че няма да се остави да бъде пречупен и че иска да се превърне в модел за подражание на децата си.

„Те ще видят, че баща им е истински герой. Ще помогна на много хора и ще продължавам да помагам на тези, които сами не могат да си помогнат“, категоричен бе Чарли.

Преди да разбере за диагнозата, Шийн успя да се откъсне от бутилката за цели 11 години. След драматичната новина обаче, актьорът отново попаднал в плен на дрогата.

„Опитвах се да потисна мислите си за своето състояние като се напивах, за да стана безчувствен. Това беше единственото средство по онова време и вярвах, че с него ще се справя с гнева си. Страхувах се, а нещата само ставаха по-лоши“, добави още Шийн.

Чарли сподели, че е платил близо 10 млн. долара на различни хора, за да пазят тайната му. Сега обаче се радвал, че най-накрая събрал смелост да разкрие истината.

„Освобождаващо е, искаше ми се да го бях направил по-рано“, каза звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари