IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър: Стига, аз не съм Кари Брадшоу!

15 януари 2016 14 50

На актрисата ѝ писна да я оприличават с емблематичната ѝ героиня

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сара Джесика Паркър проби на екрана с ролята на Кари Брадшоу в сериала „Сексът и градът“ (1998-2004), но тя усилено се опитва да избяга от този образ повече от 10 години. За нейно съжаление обаче хората все още я свързват с чаровната редакторка, която размишлява открито за секса и любовта.

„Хората не осъзнават, че с Кари Брадшоу сме коренно различни личности. Може би защото изглеждаме еднакво, живеем в един град и ходим на подобни места те смятат, че аз съм играла себе си, но това не е така“, оплака се 50-годишната звезда.

Паркър скоро ще се завърне на малкия екран като продуцент и актриса на друг сериал „Разведени“, като отново подчерта, че новата ѝ героиня е нейна противоположност.

„Героинята ми е много различна от мен. Бракът ѝ не е като моят и тя реагира по начин, по който аз не бих реагирала в много ситуации. Освен това тя има финансови проблеми, които на този етап аз нямам“, заяви пред сп. Wall Street Journal актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Мая ( преди 8 години )
Тя ако продължава да си прави пластични операции съвсем ще престане да е Кари !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ели ( преди 8 години )
За мен тя винаги ще е Кари, колкото и да не
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар