IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И братът на Селин Дион умира от рак

16 януари 2016 16 20

59-годишният Даниел е на смъртно легло

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ден след като съпругът на Селин Дион – Рене Анжелил, почина на 73-годишна възраст от рак, сестрата на канадската звезда Клаудет призна, че брат им Даниел (59) е на път да го последва. Мъжът се бори отдавна с коварната болест, която вече е покосила езика, гърлото и мозъка му и по думите на роднините му му остават дни до края, пише TMZ.

Клаудет разкри пред медията, че цялото семейство бди денонощно над Даниел и се моли за него, но надежда за спасението му няма.

Междувременно стана ясно, че погребението на Рене ще се състои в църквата Нотр Дам в Монреал, в която той и Селин се венчаха преди 21 години.

Дион има 3 деца от съпруга си – 14-годишния Рене и 5-годишните близнаци Еди и Нелсън. От предишни връзки импресариото на звездата има още трима наследници – Ан-Мари, Патрик и Жан-Пиер. Дълги години Анжелил бе в ролята на импресарио на Селин и до голяма степен тя дължи успеха си на него.

През 2014 г. Дион прекъсна кариерата си, за да се грижи за съпруга си, чието състояние се бе влошило, но се завърна на сцената в Лас Вегас през август. След драматичната му кончина звездата е отменила следващите си няколко концерта в столицата на хазарта.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари