IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън заголи задни части, за да ядоса Ник Джонас

22 януари 2016 12 50

Певецът се опитал да я зареже

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кейт Хъдсън заголи задните си части в Instagram, за да накара младото си гадже Ник Джонас да ревнува. Звездата от „Булчински войни“ се е щракнала с Polaroid гола във ваната и е споделила кадъра в социалната мрежа.

Според слуховете 23-годишният певец се е опитал да скъса с 36-годишната актриса и тя се опитва в момента да го накара да осъзнае какво изпуска.

Кейт отдавна е известна с това, че работи усилено в поддържането на тялото и добрата си форма, като дори си направи собствена линия спортно облекло Fabletics.

Очевидно тя не се страхува да използва фантастичната си физика, за да привлича вниманието на значително по-младия си любим.

Според последните информации Ник е искал да прекрати връзката си с Хъдсън, не само заради възрастовата им разлика, но и заради факта, че тя има две деца.

Двамата започнаха да се виждат тайно през есента на миналата година, но така и не обявиха официално отношенията си, въпреки че папараците на няколко пъти ги снимаха заедно.

Кейт и Ник; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари