IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание се изгаври с Тейлър Суифт, звездите го оплюха

14 февруари 2016 13 10

Шоубизнесът възмутен от наглостта и егото на рапъра за пореден път

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кание Уест отново влезе в устата не само на феновете, а и на своите колеги и други светски величия. Този път рапърът с невероятно его взе на прицел любимката на тийнейджърите Тейлър Суифт, като откровено ѝ се подигра в своята песен Famous.

В текста на новия му хит се казва: „Мисля, че с Тейлър трябва да продължим да правим секс. Аз направих тази кучка известна“.

Думите провокираха силна негативна реакция от куп звезди и от самия брат на Суифт – Остин, който демонстративно изхвърли чисто новите си дизайнерски маратонки Yeezy Boost 350 за 350 $, създадени от Уест.

23-годишният младеж качи видео в социалната мрежа, над което написа: „Започнах с пролетното почистване“.

Въпреки коментарите на Кание, че в текста няма нищо обидно и той лично е поискал одобрението на колежката си за пускането му, говорителят на младата певица отрече подобно нещо.

„Кание не е потърсил одобрението на Тейлър. Тя дори му каза, че текстът е обиден за жените. Тейлър не бе запозната в детайли с него, особено с изречението : Аз направих тази ку*ка известна“, коментираха от ПР отдела на Суифт.

Възмутена от наглостта на Кание остана и актрисата Джейми Кинг, която е близка приятелка на певицата. Суифт дори е кръстница на нейния син. В мрежата блондинката написа:

„Аз съм много тъжна и разочарована в този момент. Заставам зад сестра си. Винаги“.

Моделката Джиджи Хадид също подкрепи Тейлър с думите:

„Моето присъствие във видеоклипове не означава, че съм съгласна с всичко, което се пее в тях. Моите приятели знаят към кого съм лоялна“.

Водещият Марио Лопес бе поредната популярна личност, която също не се въздържа от коментар по темата.

„Значи Кание си мисли, че е направил Тейлър известна? ОК, Кание, в това има логика“, написа в Туитър той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари