IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рупърт Мърдок и Джери Хол се венчаха

6 март 2016 18 00

Двойката сключи брак месец след годежа си

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Рупърт Мърдок призна, че се чувства „най-щастливият мъж на света“ часове след като се венча за последната си изгора – бившия модел Джери Хол. 84-годишният медиен магнат реши да съобщи новината за брака си чрез Туитър, където написа: „Няма да туитвам в следващите десет дни. Чувствам се като най-щастливия мъж на света“.

Мултимилионерът и 59-годишната Хол са се венчали на малка церемония в Лондон на 4 март. Двамата вдигнаха и църковна сватба на 5 март в църквата St Bride's Church.

Изглежда звездите са бързали да си кажат „да“, защото станаха законни съпрузи само месец след годежа си. Мърдок предложи на Джери брак през януари в Лос Анджелис, където двамата се появиха за пръв път на публично събитие като двойка на наградите „Златен Глобус“.

Според запознати романсът им е започнал няколко месеца по-рано, като запознанството им станало благодарение на сестрата и племенницата на Мърдок.

За Джери това ще е втори брак. Тя дълги години бе съпруга на рок динозавъра Мик Джагър, когото дари с 4 деца. Двамата се разделиха през 1999 г. Мърдок пък има три бивши съпруги, като с последната, Уенди, разтрогна брака си през 2013 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари