IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела пожела да стане сервитьорка в затвора

10 март 2016 07 20

Силиконовата бомба ще готви и разнася табли зад решетките

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Памела Андерсън открай време се бори за правата на животните и тяхното оцеляване. Ето че сега тя се загрижи и за престъпниците и пожела да подобри здравето им като се превърне в тяхна лична сервитьорка. Условието е само едно – затворите в Ню Йорк да сменят менюто си с вегетарианско.

Изненадващата оферта на актрисата към губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо бе разпространена в открито писмо, подписано от нейната благотворителна фондация Pamela Anderson Foundation и организацията за защита на животните PETA, чието лице от години е Пам.

В писмото г-жа Андерсън заяви: „Аз често съм в Ню Йорк и следя с интерес невероятните ви усилия да подобрите живота на затворниците като ги образовате. Имам едно предложение, което освен това ще помогне и за спестяване на пари. Тъй като в Ню Йорк има 52 000 затворници, може лесно да се спестят около 2 млн. долара, ако се замени менюто им с вегетарианско“.

Бившата тв спасителка добави, че затворите в Аризона вече са се възползвали от офертата ѝ и затова вярва, че и в Ню Йорк това ще се случи.

„Ако Ню Йорк последва примера на Аризона и започне да предлага вегетарианско меню, аз лично ще се включа в програмата, помагайки в готвенето и сервирането на затворниците“, добави звездата.

Въпреки примамливата оферта и ентусиазма на Пам, от офиса на губернатора заявиха, че идеята ѝ няма да бъде реализирана.

„Уважавам и се възхищавам на работата на PETA, но има по-голям шанс аз да се включа в „Спасители на плажа“, отколкото менюто в затворите на Ню Йорк да стане вегетарианско“, сподели говорителят на губернатора Рич Азопарди.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
А не иска ли да стане премиер на БГ И по добре тя отколкото другите ***!...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар