IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове наругаха Марая, пак се прави на дива

20 март 2016 15 30

Певицата закъсня 45 минути, публиката я освирка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя си изгради стабилна репутация през годините и за пореден път я защити достойно, макар че това не бе в нейна услуга. Марая Кери закъсня 45 минути за своя концерт в Лийдс и разяри сериозно феновете си.

Много от тях побързаха да изразят недоволството си от непрофесионалното ѝ поведение в социалната мрежа и дори я освиркаха шумно, когато благоволи да се качи на сцената.

Концертът на певицата трябваше да стартира в 20:45 в четвъртък на сцената на First Direct Arena, около която нетърпеливо чакаха близо 10 000 почитатели на звездата. Тя обаче се появи в 21:30 и набързо бе охулена.

„Седя си във First Direct Arena и чакам. Къде си, Марая?“, написа бясна фенка в Туитър.

„Извинявай, Марая Кери, но тук има 10 000 души, които те чакат. Смяташ ли да се присъединиш?“, добави друг почитател на Кери.

Малко по-късно коментарите станаха още по-критични.

„Чуват се освирквания, докато чакаме Марая на First Direct Arena. Вече отброихме 45 минути закъснение. Не си струваше да платим 70 евро“, написа поредният недоволен фен.

Часове преди шоуто Кери се включи в мрежата, за да анонсира присъствието си на сцената.

„Скъпи мои агънца, колкото и да не ми се иска да напусна това прекрасно легло, вече се стягам да ви видя в Лийдс след 30 минути“. Изглежда на Марая ѝ е отнело доста повече от половин час да се домъкне до уреченото място, което вероятно ще се отрази на броя на феновете ѝ за в бъдеще.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари