IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порно звезда си изкара ограничителна заповед срещу Чарли Шийн

3 април 2016 13 15

Брет Роси живее в страх

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Бившата годеница на Чарли Шийн – порно звездата Брет Роси, получи ограничителна заповед срещу актьора. Тя прибегнала до крайната мярка, след като таблоид разкри, че актьорът бил готов да наеме човек, да я погребе срещу 20 000 долара.

„Честно казано, тя е ужасена. Той заяви, че ще плати 20 000 долара на някого, за да я убие. Някои ще кажат, че това е несериозно и Чарли си е просто Чарли, но ние не вярваме, че това е просто шега“, разкри източник пред New York Daily News.

Адвокатът на Шийн обаче е на съвсем друго мнение. Според него ограничителната заповед е абсурдна, защото съдът за пръв път взима предвид „изфабрикувана“ история от таблоид като база за издаването ѝ.

Въпросната история излезе неотдавна в сп. National Enquirer, а по-късно бе доразвита и от Radar Online. Медиите пуснаха 35-минутно аудио, в което Шийн разкрива пред друга жена плановете си да погребе ексгоденицата си, която го съди за физическо насилие, както и за това, че я е изложил на риск от разболяване със СПИН. Миналата година актьорът сподели, че той е болен от години и си признава едва сега, защото е бил изнудван.

„Това лайно трябва да бъде погребано. Готов съм да платя 20 000 долара за да я затрият“, са част от думите на Шийн в аудио записа, публикуван в пресата.

Брет съди Шийн за 5 млн. долара. Тя твърди, че звездата я накарал да направи аборт и че въпреки знанието си, че е ХИВ позитивен, е правил секс с нея без предпазни мерки 5 пъти. Чарли отрече всичко и дори опита да се споразумее с нея извън съда, като ѝ предложи 1 млн. долара, за да приключи делото.

Роси и Шийн бяха заедно за няколко месеца в периода 2013-2014 и дори успяха да се сгодят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари