IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес става тв продуцент на латино версията на „Империя“

6 април 2016 08 55

Певицата открай време искала да застане зад камерата, но нямало да захвърли микрофона

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Селена Гомес съвсем скоро ще изненада феновете си с нов проект. 23-годишната певица е ексклузивен продуцент на нов тв сериал, който вече е определян като латино версия на култовия музикален продукт „Империя“, пише Deadline.

Брюнетката неотдавна призна, че много ѝ се иска да застане зад камерата, но не смята да се откаже от певческата си кариера, нито от актьорската игра.

„Винаги съм харесвала идеята да бъда режисьор и продуцент. Не съм сигурна дали ставам за сценарист, това май не е силната ми страна. Но обичам да снимам някакви неща, да улавям специалното. Харесва ми да изследвам как работи камерата“, призна неотдавна Гомес.

В новия сериал зад камерата Селена ще си партнира с Аарън Каплан, който е инициатор на целия проект. За идеята се вдъхновил от училищна реч на младо момиче миналата година.

Сюжетът на сериала ще се върти около 18-годишна девойка от латински квартал, която има големи мечти да покори шоубизнеса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари