IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни става Пепеляшка по Коледа срещу половин милион

11 април 2016 09 30

Певицата на лондонската театрална сцена след отказа на Ким Кардашян

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Миналата година Бритни Спиърс се пробва на малкия екран с кратка роля в сериала „Непорочната Джейн“, а тази ще излезе и на театралната сцена. Звездата е получила предложение да участва в пантомимата „Пепеляшка“ срещу скромните 500 000 британски лири, пише в. Sunday People.

Певицата по всяка вероятност ще изпее няколко песни на сцената, но героинята ѝ няма да се отличава със силен диалог. Проектът ще бъде реализиран около Коледа и ще продължи няколко седмици, като в него ще се включат доста известни личности от актьорската гилдия.

„Пиесата е базирана на традиционната приказка за „Пепеляшка“ с някой обрати. Бритни ще се включи и ще изпее няколко песни, но действието ще падне на плещите на други лица. Ще има популярни звезди“, разкри източник пред медията.

Според слуховете Спиърс не е била първият избор за ролята на продуцентите. Преди това те са потърсили Ким Кардашян и Кайли Миноуг, но и двете отказали. Все пак създателите на проекта били доволни от участието на Бритни, тъй като смятали, че тя ще привлече голяма публика.

„Всички са много развълнувани. „Пепеляшка“ със сигурност ще се превърне в голям хит и ще бъде едно от ключовите театрални събития през зимата“. Категоричен бе информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари