IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс се унижила брутално пред Харисън Форд и Копола

14 май 2016 16 10

Актрисата разкри най-срамните моменти в живота си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди няколко години Дженифър Лорънс се спъна по червения килим на „Оскар“-ите и успя да закове почетно място в светските хроники дни наред.

Според актрисата обаче това далеч не е най-засрамващият момент в живота ѝ. В шоуто The Graham Norton Show хубавицата разкри, че е имала далеч по-унизителни изживявания и то пред едни от най-големите холивудски величия.

„Мисля, че съм имала по-унизителни моменти. Спомням си, когато на едно събитие видях Харисън Форд и си казах: „Всичко ще е наред, ние сме колеги“. Приближих се към него и започнах да танцувам като идиот и цялата маса затихна. Осъзнах, докато танцувах, че никой не знае коя съм всъщност, затова се обърнах засрамено и се запътих към Джак Уайтхол“, разказа носителката на „Оскар“.

25-годишната звезда си припомни и още една конфузна ситуация – когато се представила на Франсис Форд Копола за пръв път полугола.

„Всички си мислят, че са станали свидетели на най-срамния момент в живота ми, но тези две истории са по-шокиращи. Досега не съм ги споделяла, но чувствам, че в момента нямам лимит на срама си и затова съм готова. Започнах да вървя към Копола и се усетих, че съм боса. Казах си: „Вероятно той няма да забележи“. Та вървя аз към него боса и му казвам: „О, аз съм Ваш много голям фен. „Кръстникът“, о, Боже!“. Представих му се пред цялата маса с думите: „Аз съм Дженифър Лорънс“. Никой не знаеше коя съм. После се запътих към моята маса и осъзнах, че роклята ми се е разкопчала и прашките ми изцяло се виждат. Та вървя си аз боса и целият ми задник е навън..., а си мислех, че липсата на обувки е най-големият ми проблем“, сподели Дженифър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари