IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Погребението на Принс отложено за август заради семейни войни!

15 май 2016 16 00

Роднините в ожесточена битка за състоянието му

Снимка: reuters.com

Снимка: reuters.com

Светът загуби Принс на 21 април, но фенове и близки на певеца няма да успеят да му отдадат необходимата почит поне до август. Това разкри сестрата на починалата легенда във Фейсбук. Тика Нелсън заяви в мрежата, че семейството ще направи официално погребение на певеца най-рано през август, макар че той бе кремиран в края на април в тесен семеен кръг, а двете му бивши съпруги също направиха малки сбирки, с които да се сбогуват окончателно с прочутия изпълнител.

„Нека изясня нещо. Нито аз, нито някой от семейството ще присъства на погребения и други подобни неща, докато не направим официалното погребение на Принс. Планираме да го реализираме през август. Брат ми бе много дискретен човек и ние бяхме решили да го погребем на 23 април. Но за съжаление на 22 вечерта тези планове бяха спрени.

Искаме всички да знаят, че до момента не е имало официално погребение, изпращане или друго подобно събитие, организирано от семейството или други оторизирани хора и представители. Ние ще направим официално погребение в близко бъдеще“, се казва в съобщението на Тика.

Тя не е посочила конкретна причина за огромното отлагане, но според RadarOnline роднините на Принс са в люта битка за наследството му, възлизащо на около 300 млн. долара. Причината е, че самата музикална легенда не е посочил конкретни наследници и сега цялото семейство се бори за парче от сочните имоти и авоари на звездата.

Медията твърди, че в скорошни съдебни документи са се появили още двама потенциални ищци за състоянието му в лицето на дъщерята на полубрата на певеца Дуейн Нелсън – Бриана, както и внучка му Виктория.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари