IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло обучава децата си у дома

20 юни 2016 07 00

Не ѝ дреме за критиката, били щастливи

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дженифър Лопес е не само успешна певица, актриса, всеотдайна майка, а и учителка на собствените си деца – 8-годишните близнаци Макс и Еме. Това призна самата тя в интервю пред New York's Fox 5.

„Те са много щастливи, грижовни и адаптивни деца. Обучаваме ги добре в домашни условия. Домашното обучение е страхотно за тях и го правим. А най-важното е, че те са заедно със своя родител и не се чувстват изоставени“, призна дивата.

Тя добави, че често е критикувана заради факта, че не ги пуска на училище, но за нея е приоритетно да бъдат възможно най-много време заедно. И тъй като Дженифър постоянно пътува по света заради ангажиментите си, смята, че е избрала най-добрата опция.

„Постоянно ми повтарят: „Пусни ги на училище, те се нуждаят от приятели“ и това ме влудява. Аз не съм нормална и децата ми няма да имат нормален живот. Свикнах с тази мисъл и искам да съм до тях. Растат много бързо и не искам да пропусна нито един важен момент“, каза Лопес.

И макар че нейният лайфстайл не е идеалната среда за отглеждане на деца, звездата призна, че много би искала да има още деца.

„Искаше ми се да имам повече деца. Не знам дали ми е писано, но това е нещо, което наистина бих направила“, сподели Дженифър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари