IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос и Дейвид Бекъм планират сватба

11 юли 2016 07 40

Ще венчаят приятелите си Лив Тайлър и Дейв Гарднър в Маракеш

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кейт Мос и Дейвид Бекъм са обединили сили в планирането на сватба. Разбира се, не става въпрос за тяхната, а за тази на близките им приятели Лив Тайлър и Дейв Гарднър.

Британският супермодел запозна двойката преди години и сега е предложила на годениците, които очакват второто си дете, да бъде домакин на част от празненствата за венчавката им.

„Кейт запозна Лив и Дейв и има логика в това да се заеме със сватбата им. Тя вече е окрилена от идеята да вдигне парти дома си в Котсуолдс“, разкри източник пред Grazia.

Мос наскоро е коментирала идеята си с Дейвид Бекъм, който е най-близкият приятел на спортния агент Дейв. Двамата се засякоха на модно ревю в Париж.

„Дейвид гледа на нещата от перспективата на Дейв. Двамата с Кейт обмислят да вдигнат парти за своите приятели в Маракеш, което да продължи един уикенд“, добави информаторът.

Лив, която има 11-годишен син Майло от брака си с Ройстън Ленгдън и 16-месечно момченце от Дейв, наскоро сподели, че ще повери и избора на сватбена рокля на приятелката си Мос, на чийто стил винаги се е възхищавала.

„Кейт е модна икона, бих искала да притежавам гардероба ѝ. Бях в дома ѝ наскоро и разгледах всичко. Има толкова красиви неща, невероятна е“, сподели актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари