IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Клинтън се моли на Брадли за роля в Холивуд

4 август 2016 09 00

Актьорът се похвали и с шампионски колан от Майк Тайсън

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Докато Хилари Клинтън е в ожесточена битка за президентския стол на Америка, съпругът ѝ Бил Клинтън вече има други планове извън политиката, които може да възкресят имиджа му на „звезда“.

Бившият държавен глава на САЩ бил голям фен на актьора Брадли Купър и дори го помолил да му уреди роля в екшъна „A-Team“, ако продуцентите заплануват продължение.

Бил не е единственият известен почитател на Брадли. Наскоро Купър се похвали, че има специални отношения с легендарния боксьор Майк Тайсън, с когото се запозна преди години на снимачната площадка на „Последния ергенски запой“, където спортистът имаше малка роля.

След общата си работа двамата останали приятели и се чували от време на време. Тайсън дори подарил на дружката си един шампионски колан, похвали се 41-годишният актьор, цитиран от Female First.

„Странно е, но се разбираме чудесно. Станахме приятели и дори смея да твърдя, че често знам какво точно ще каже. През последните няколко години загубихме връзка, но се видяхме на премиерата на документалния филм на Джеймс Тобак, където Майк дойде със семейството си. Те дойдоха при мен и Тайсън ми подари шампионски колан. Не знаех какво да правя, защото в началото не осъзнах, че това не е истински колан, спечелен от него на ринга. В първия момент сърцето ми спря и казах: „Не мога да приема това, после видях, че коланът не е истински“, гордо сподели Купър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари