IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин засипвала принц Хари със среднощни sms-и пияна

8 август 2016 08 00

Моделката и колежката ѝ Марго Роби изпадали в откровения, за да преценят коя е по-дива

Кара и Марго, Снимка: Instagram

Кара и Марго, Снимка: Instagram

Моделката и начинаеща актриса Кара Делевин признала кои са сред най-лудите неща, които е правила пред колежката си от фантастичния екшън „Suicide Squad” Марго Роби.

Русата сексбомба доволно сподели информацията пред Daily Star Sunday, което дори породи спекулации, че 23-годишната Кара вече е влязла в „правия път” и си пада само по мъже.

„Говорихме си за различни женски неща и тя ми каза: „Правила съм секс на самолет”, а аз отвърнах: „Така ли? Аз пък съм го правила на водни ски”. И след това тя направо ме отвя с признанието, че е пускала среднощни sms-и пияна на принц Хари. Тогава се предадох и ѝ казах: „Печелиш”, разкри Роби пред медията.

Междувременно Марго добави, че ролята ѝ на Харли Куин в базираната по комикс продукция е била голямо предизвикателство за нея.

„Визията на Харли е много секси, но не мисля, че тя се опитва да бъде такава. Отне ми известно време да свикна с нея, защото по принцип не се разхождам с къси кожени гащи и чорапогащник на мрежа. Често хапвахме бургери на обяд и си мислех: Ако продължавам така, никога няма да вляза отново в тези секси панталонки”, обясни знойната блондинка. 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари