IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ози Озбърн обяви Хитлер за гей

1 септември 2016 11 00

Певецът е убеден, че нацисткият лидер използвал Ева Браун за параван

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

 67-годишният рок динозавър Ози Озбърн сподели теорията си, че нацисткият лидер Афолф Хитлер е бил прикрит хомосексуалист. Той е убеден, че германецът е използвал връзката си с Ева Браун за прикритие нa истинските си сексуални желания.

„Винаги съм смятал, че той е бил гей. По онова време да бъдеш хомосексуалист бе криминална проява и обидно. Когато той е ходел на почивки с Ева и е отсядал в хотели, чистачките след това са проверявали леглата за петна и никога не са намирали такива. Няма как да е правел секс с нея“, обясни пред RollingStone.com Озбърн.

Малко по-рано тази година историците Джонатан Майо и Ема Крейг пуснаха книгата „Последния ден на Хитлер: Минута по минута“, в която пък споменават, че то е имал големи проблеми в сексуален план и редица заболявания и „дефекти“ в областта на гениталиите.

Ози не пропусна да коментира и този аспект от слуховете покрай особата на Адолф.

Никой няма да каже, че е имал голям член, защото тогава хората щяха постоянно да питат: "Защо го убихте?“, шеговито коментира той.

Озбърн разкри, че е обсебен по темата за Втората Световна война, тъй като още от малък смятал идеите на Хитлер за напълно налудничави.



Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари