IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чичо Чарли тотално разорен, прибра се в бащината къща

13 септември 2016 09 00

Актьорът моли бившите си за по-ниска издръжка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Чарли Шийн официално стигна дъното! Актьорът, чието състояние до неотдавна бе оценено на 125 милиона долара, е напълно банкрутирал и дори се е пренесъл в къщата на родителите си, пише RadarOnline.com, позовавайки се на очевидец.

По думите му, звездата от „Двама мъже и половина“ живеел в къщата за гости на Мартин и Джанет Шийн в Малибу.

„Тъжно е. Той струваше близо 125 млн. долара, а сега пропиля всичко за партита, проститутки, наркотици и връщане на дългове. Вече никой не иска дори да го наеме на работа“, коментира човек от обкръжението на Шийн.

51-годишният ХИВ позитивен актьор бил толкова зле финансово, че се примолил на бившите си съпруги да намалят издръжките наполовина. Шийн плаща по 55 000 долара месечно на Брук Мюлер и Денис Ричардс, от които има по две деца.

„Чарли е много благодарен на бившите си, че се съгласиха да отрежат издръжката наполовина. Скоро обаче може би няма да може да си позволи да им плаща дори толкова“, коментира източникът.

Шийн в момента е подсъдим и по няколко дела от свои бивши секс партньорки, които твърдят, че не ги е предупредил, че е болен от СПИН преди да имат интимен контакт.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари