IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джим Кери снабдявал с наркотици покойната си приятелка?

20 септември 2016 09 00

Комикът ще бъде изправен в съда по тези обвинения

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Холивудският комик Джим Кери е изправен пред съдебно дело по обвинения, че е снабдявал незаконно с наркотици покойната си приятелка Катриона Уайт.

Актьорът е обвинен, че е доставял лекарствата, които се дават със специална рецепта, под псевдоним и именно те са станали причина за самоубийството на Катриона през септември м. г.

Делото срещу Кери е заведено от бившия съпруг на покойницата – Марк Бъртън, който иска да подведе звездата под отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост.

Той твърди, че Джим е намирал дрогата за Катриона, въпреки че много добре е осъзнавал, че тя е силно пристрастена към въпросните опиати (Ambien, Percocet и Popranolol), че е склонна към депресия и че в миналото също е правила опит да отнеме собствения си живот.

Хапчетата бяха открити в апартамента на Катриона веднага след самоубийството ѝ. Освен тях полицаите откриха до безжизненото ѝ тяло и предсмъртна бележка, адресирана до Джим.

След смъртта ѝ, актьорът даде изявление, което гласеше: „Тя беше наистина едно нежно ирландско цвете. Тя беше твърде чувствителна за този свят.“

Снимка: gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари