IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона на съд, не пускат децата в дома ѝ

4 октомври 2016 08 20

Певицата заведе дело срещу собствениците на апартамента си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мадона е започнала дело срещу собствениците на сградата в един от най-луксозните райони в Ню Йорк – Сентръл Парк, защото не пускали членове на семейството ѝ, приятели и доверени хора от персонала в дома ѝ.

58-годишната поппевица била бясна от стриктните правила, според които хора като децата ѝ Лурдес (19), Роко 16), Мърси (10) и Дейвид (11), както и членове от екипа ѝ нямали право да пребивават във втория ѝ апартамент в сградата, когато я няма.

Звездата е наела цял екип адвокати, като в своя защита се уповавала на факта, че притежателите на жилищния небостъргач в началото нямали нищо против тя да дава апартамента си на свои близки, тъй като заради лайфстайла си често отсъствала от жилището.

„Те още в началото бяха наясно какъв е начинът ми на живот и че аз притежавам и други имоти и не мога да обитавам апартаментите си в сградата постоянно. Сградата е място, което наричам свой дом. Там държа много свои ценни придобивки, произведения на изкуството, скъпа мебел и други такива специални неща“, коментира в твърдението си пред съда Мадона, цитирана от Female First.

Певицата е била категорична, че няма да се успокои, докато не получи разрешение за престоя на своите деца, близки и служители във въпросното жилище.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари