IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ъшър свали всичко в мрежата

6 октомври 2016 10 50

Фенките в див екстаз

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ъшър открай време е известен не само с музиката си, а и с перфектното си стегнато тяло, което не пропуска да покаже при всяка възможност. Социалните мрежи предоставят този шанс и той умело се спря на Twitter за провокативно селфи, в което показва всеки сантиметър от голото си тяло и то без да бъде „наказан“ от администраторите за това.

Черно бялото селфи е снимано в дома му, а на него 37-годишният певец е застанал прав до леглото, чиито чаршафи успяват да прикрият мъжкото му достойнство. И все пак снимката разбуни духовете, особено сред фенките на звездата, които не пропуснаха да изсипят похвали към него.

„Боже, красиво!“, „6:58 сутринта и забелязвам голото тяло на Ъшър. Благодаря ти, Ъшър, нямам нужда дори от кафе“, „Той си знае, че е прекрасен и все пак ми взима дъха“, бяха само част от коментарите на екзалтираните почитателки на певеца.

Междувременно спекулациите по повод нетрадиционното селфи клонят към факта, че Ъшър отчаяно се нуждае от какъвто и да е ПР, за да дръпне напред в музикален план. Наскоро той изкара осмия си студиен албум Hard II Love, който обаче едва се добра до десето място в британския Топ 10. Това е най-зле класиралият се албум на звездата до момента.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари