IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Роби Уилямс влезе в Гинес

2 ноември 2016 08 40

Айда чупи рекорд с тикви навръх Хелоуин

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Айда Фийлд счупи рекорд по смачкване на най-много тикви в рамките на минута, което ѝ отреди място в Книгата на рекордите на Гинес.

37-годишната актриса и съпруга на рок звездата Роби Уилямс се включи навръх Хелоуин в предизвикателство на женската организация Loose Women, в която членува, и от втори опит отвя безапелационно конкуренцията.

Фийлд гордо се похвали със сертификата от Гинес в Instagram и написа: „Да държиш рекорд на Гинес не е лесно!“.

Актрисата и майка на 4-годишната Теди и 2-годишния Чарлтън сподели с феновете си комично видео, на което се вижда как загрява и мачка тикви в семейния гараж под зоркия поглед на съпруга си.

В друго видео, качено от организацията Loose Women, Айда се шегува със съпруга си като му казва: „Мисля, че трябва да тренирам върху един от твоите златни дискове, например Escapology“, а той остроумно ѝ отвръща: „Няма да намериш златни дискове, всички са платинени“.

Фийлд добави, че съвсем скоро и нейната законна половинка ще се включи в организацията: „Вярвам, че съвсем скоро г-н Роби Уилямс ще стане част от Loose Women... много съм развълнувана“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари