IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холивуд в шок, готви се да емигрира заради победата на Тръмп

9 ноември 2016 14 40

Звездите наводниха мрежата с постове, съсипани от загубата на Клинтън

Снимка: snapchat

Снимка: snapchat

Америка съвсем скоро ще загуби звездния си блясък! След като стана ясно, че Доналд Тръмп е новият държавен глава на САЩ, холивудските величия от музикалната, филмовата и телевизионната сцена изпаднаха в тотален шок и дори заплашиха да емигрират в Канада и Нова Зеландия. Сред най-възмутените бе Лейди Гага, която дори излезе на сцената по време на свое изпълнение в камион с надпис: „Любовта триумфира над омразата“.

Малко след шоуто си тя бе уловена да се моли в кола, а в своя Twitter написа: „Молете се за Америка!“. Друга вярна поддръжничка на Хилари Клинтън е Ева Лонгория, която бе не по-малко покрусена от загубата на своята фаворитка. Ева пусна кадър в социалната мрежа Snapchat, на който изглежда изключително тъжна като написа: „Какво се случва?“

Много знаменитости, сред които Лена Дюъм, Майли Сайръс и Ейми Шумър заплашиха, че ще напуснат Америка, ако Тръмп стане неин президент. Канада побърза да ги покани на своя територия в Twitter като дори ги подкани да развият своите културни традиции на нейна почва.

Един от американските емигрантски сайтове се срина от посещения малко след победата на Доналд, след като десетки хиляди започнаха да търсят варианти за емиграция онлайн.

Междувременно тревогата и разочарованието на звездите в Америка не стихва. Полето за изява в социалните мрежи използваха Кейти Пери, която написа: „Не си мълчете, не хленчете. Действайте! Ние не сме нация, която ще позволи да я води омразата“.

Музикалната легенда Шер бе далеч по-крайна в думите си в интервю за DailyMail.comкато каза по повод избора на новия президент: „Чувствам се така, сякаш съм загубила човек от семейството си. Видях как това се случва още при брекзита. Бях в Лондон и наблюдавах брекзита. И не спрях да повтарям на хората, че Тръмп е брекзит. Живяла съм под управлението на 11-12 президенти и никога не съм виждала нещо като него. И разбирам защо светът е ужасен, че сега той е президент на САЩ“.

„Откачам, но заедно ще се справим. В краен случай всички ще емигрираме към Нова Зеландия“, написа в мрежата Кейша.

„Това е срамна нощ за Америка. Позволихме на един човек, изпълнен с омраза, да поведе нацията ни. На един насилник да чертае посоката. Съкрушен съм“, сподели с феновете си онлайн екранният Капитан Америка Крис Евънс.

„Това е ужасяващо, сълзите ми текат“, написа Ариана Гранде. „Къде е Оливия Поуп, когато ти трябва“, пошегува се Деми Ловато, визирайки героинята на Кери Уошингтън, която решава всички политически афери в Белия Дом на малкия екран.

„Позитивният елемент е, че повече няма как да се преструваме, че сме свободни от расизъм и сексизъм. Въпросът е какво ще правим сега?“, попита в мрежата актрисата Джесика Частейн.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари