IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена „счупи“ Инстаграм, следват я 103 млн. души

2 декември 2016 17 19

Певицата е най-харесваната звезда в социалната мрежа

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Преди време Ким Кардашиян заяви, че е „счупила Интернет“ с една своя гола фотосесия. Това обаче бе просто метафора за интереса, който натрупа показвайки за пореден път задните си части. Селена Гомес обаче наистина може да се похвали, че е „разбила“ една от най-големите социални мрежи и то с реални резултати и с дрехи! Певицата бе коронована за „най-следваната звезда в Инстаграм“, като профилът ѝ е следван от над 103 млн. почитатели.

С цели 9 милиона зад нея се нарежда близката ѝ дружка Тейлър Суифт (93.9 млн) , а на трета позиция е поредната млада поп сензация – Ариана Гранде (90.2 млн). Ким, която много иска да бъде кралицата на социалните мрежи е заковала 4 позиция, което е впечатляващо, имайки предвид, че не е качвала никакви снимки в профила си, след като бе ограбена през октомври в Париж. Г-жа Уест има 88.2 млн. последователи.

Селена успя двойно да "закове" Инстаграм, след като не само се оказа най-следваната звезда , а влезе в топ 10 на най-харесваните снимки в социалната мрежа с цели 8 свои кадъра! Останалите два от десетката принадлежат на футболната звезда Кристиано Роналдо. Най-харесваната снимка на Гомес е кадър, на който тя отпива от бутилка Кока Кола, върху чийто етикет е написана строфа от песента ѝ 'Me & The Rhythm'.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари