IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъмови продават палата си заради малък двор

5 декември 2016 10 00

Децата им нямало къде да ритат

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дейвид и Виктория Бекъм продават луксозното си имение в Лос Анджелис за 24 милиона британски лири.

Това е почти двойна цена, в сравнение с тази, на която купиха палата през 2007 г. – 14,2 млн. британски лири. Причината за решението им се крие в малкия двор, който пречел на синовете им да тренират футбол.

„Градината е много малка за футбол и момчетата трябва да ходят у съседите, когато искат да поритат. Най-често те прескачат до домовете на Гордън Рамзи и сър Елтън Джон. Според Вики и Дейвид, автомобилната алея и паркингът също са малки. Двамата вече се оглеждат за по-голям дом“, разкри източник пред Sun.

Снимка: deepak.c

Имотът се намира между Бевърли Хилс и Бел Еър и е с разкошна гледка към града. Къщата разполага с 9 бани и огромен басейн.

Изглежда Бекъмови са направили преоценка на всичките си имоти, защото неотдавна пуснаха и друго свое жилище за продажба. Апартаментът им в Южна Франция е на пазара от август срещу сумата от 2 млн. британски лири. Странното е, че звездите дадоха около 5 млн. лири за някои иновации на мястото, но все пак са решили да се разделят с него, защото отсядат там много рядко.

Семейството има и огромно имение за 31 млн. лири в Западен Лондон, в което живеят през по-голямата част от годината.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари