IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур се върна при Човека паяк

12 декември 2016 08 40

Искрата помежду им била жива и актрисата се надявала на връзка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Деми Мур май най-накрая е разбрала, че повече няма място в живота на бившия си Аштън Кътчър и е решила да продължи напред.

54-годишната актриса, известна с мераците си към значително по-млади мъже, е започнала да ухажва прясно необвързаното си бивше гадже Тоби Магуайър, пише RadarOnline.

41-годишният екранен Човек паяк се раздели със съпругата си тази есен и също е готов за нови подвизи.

„Деми и Тоби имаха кратка страстна афера през 2002, малко преди тя да хлътне по Аштън. Сега и двамата са необвързани и откриха, че искрата помежду им е жива“, разкри източник пред медията.

Други близки на майката на три деца добавиха, че Деми имала специална стратегия как да свали бившия си.

„Деми се свърза с Тоби преди няколко седмици и нещата помежду им се разгорещиха бързо. Тя започна да му припомня колко хубаво им е било заедно и нещата се задълбочиха. Деми е атрактивна и много секси и Тоби е точно нейният тип – по-млад, умен и малко глуповат. Тя не иска просто няколко вечери с него, а нещо повече. Тя е доста самотна тези дни и търси някого, с когото да сподели живота си“, издават от кръга ѝ.

Списъкът с „младоци“ на Мур наистина е впечатляващ. След раздялата ѝ с Кътчър през 2011 г., звездата бе свързвана с австралийския гмуркач Уил Ханиган (33), арттърговеца Вито Шнабел (30) и ресторантьора Хару Мортън (35).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари