IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджи праща Брад на тест за наркотици 4 пъти в месеца

13 декември 2016 07 20

Той искал да вижда децата по-често

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Анджелина Джоли по всяка вероятност ще принуди Брад Пит да си прави тест за алкохол и наркотици 4 пъти месечно по време на тяхната съдебна битка за попечителство над шестте им наследника.

Актьорът искал да вижда децата си по-често и според поредните подадени от него документи настоявал за забрана на Джоли да издава детайли относно всичко, свързано с делото за попечителство, пише Daily Mail.

Пит бил бесен, че неотдавна медиите се добраха до информация относно срещите на децата с психолог, неговия график за визитацията им и груповите терапии, които провеждал с Джоли и отрочетата им. Той не можел да прости на Анджи и факта, че заради нея от месеци се коментират тестовете за наркотици и алкохол, на които се подлага по нейно настояване и сега смятал да я принуди да мълчи по съдебен път.

Следващата среща на звездното семейство в съда е през януари. На този етап попечителството над Вивиан и Нокс (8), Шийло (10), Захара (11), Пакс (13) и Мадокс (15) е в ръцете на Анджелина. Тя и децата живеят в имение в Малибу, откакто с Брад се разделиха през септември. Междувременно актьорът е изпаднал в пълна апатия и дори отказа да промотира последния си филм „Allied“, който е почти на дъното на боксофиса по приходи.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари