IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сандра Бълок не ще да се омъжва за пияница

15 декември 2016 10 00

Замрази сватбата, докато се убеди, че годеникът ѝ е точният човек за нея

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

На 52 години Сандра Бълок продължава упорито да търси своята половинка, но уви, май и този път ще удари на камък. Доскоро носителката на „Оскар“ беше лудо влюбена в Брайън Рандъл (50) и двамата дори планираха сватба през пролетта. Оказва се обаче, че той има „пикантно алкохолно“ минало и това е накарало Бълок да размисли.

„Всичките ѝ приятели постоянно ѝ повтарят, че няма причина да бърза с венчавката, особено сега, след като излязоха някои неща от миналото на Брайън. Санди вече си отвори широко очите и не е заслепена от любов както преди. Тя определено ще спре всички планове и подготовка за сватбата, докато се убеди, че Брайън е човекът, с когото иска да прекара остатъка от живота си“, сподели източник пред RadarOnline.

Изглежда Рандъл е имал силна дружба с чашката и през 1998 г. е лежал за кратко в затвора заради шофиране в нетрезво състояние. Няколко години по-късно е бил арестуван и за вандализъм, след като е потрошил хотелска стая по време на пиянски запой.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари