IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето го осмия наследник на 73-годишния Джагър

18 декември 2016 09 45

Малкият се казва Деверокс

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

По-рано този месец 73-годишният Мик Джагър стана татко за осми път. Певецът получи спешно телефонно повикване от бившата си любима Мелани Камрик и заряза всичко, за да вземе първия полет до Ню Йорк и да присъства на раждането. Дамата го дари със син, а първите снимки на бебето и неговото име изтекоха не от друг, а от една от щерките на рок легендата.

„Красивото ми новородено братче Деверокс Октавиян Базил Джагър“, бе написано над кадър на бебето, публикуван в профила в Instagram на Елизабет Джагър, пише Female First.

Близки до звездата разкриха, че той е на седмото небе от щастие и макар да не е вече с майката на сина си, двамата са в прекрасни отношения. В знак на признателност за ценния дар, Мик дори е проявил голяма щедрост и е купил на Мелани градска къща в Ню Йорк срещу 5 млн. лири. Той смятал да бъде максимално често със сина си и да вземе активно участие в отглеждането му.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари