IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория пропя отново (ВИДЕО)

3 януари 2017 16 00

Дизайнерката скочи в изненадващ дует с Мел Си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм бе категорична, че Spice Girls е затворена страница в живота ѝ, но изглежда миналото все пак я изпълва с носталгия и тя изневери на думите си. Нова година дизайнерката посрещна на Малдивите, където празнува с бившата си колежка от дамската поп формация Мел Си. Разчувствана в разгара на купона, г-жа Бекъм не се удържа и грабна микрофона.

Двете звезди изпълниха един от хитовете на Spice Girls – баладата „2 Become 1“. Инициативата поде Мел, която първа запя парчето и „помоли за помощ“ от сцената Вики. Двете се прегърнаха и изпяха хита от средата на 90-те.

За съжаление обаче, това не означава, че г-жа Бекъм смята да поднови кариерата си на певица. Останалите дами от Spice Girls вече многократно заявиха, че тя им е отказала да се включи в концерта на групата, който ще отпразнува 20-годишнината от създаването ѝ.

Гери, Мел Би, Мел Си и Ема признаха, че не се сърдят на Вики за отказа ѝ и осъзнават колко заета е с развиването на модната си империя. Те добавиха, че всички си остават приятелки и винаги ще се подкрепят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари