IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе вече счупи рекорд с бременността си

2 февруари 2017 08 00

Селфито ѝ би по популярност в Инстаграм досегашната кралица Селена Гомес

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Еуфорията покрай бременността на Бионсе става все по-голяма и ето, че тя вече счупи рекорд по популярност.

На 1 февруари дивата взриви мрежата със свое селфи, на което е оголила огромен корем.

„Невероятно благодарни сме, че семейството ни ще се увеличи с още два члена, благодарим ви за добрите пожелания. Семейство Картър“, написа певицата.

Само за секунди снимката получи десетки хиляди лайка, а часове по-късно счупи рекорд за най-харесваната снимка в социалната мрежа!

Бионсе успя да победи абсолютната фаворитка до момента Селена Гомес, чието рекламно селфи на Кока Кола събра над 6,3 млн. фенове. За 8 часа кадърът на бременната Бионсе се сдоби с близо 7 млн. харесвания и над 350 хиляди коментара.

Близки до певицата разкриха, че тя неслучайно е избрала точно този ден да сподели щастливата новина. На 12 февруари са наградите „Грами“, на които тя ще бъде сред гост изпълнителите и номинираните.

„Тя искаше да разкрие новината преди наградите Грами, тъй като тогава вече всички щяха да разберат. Нямаше как да повтори сценария от първата си бременност, която разкри на наградите на MTV през 2011. Тя не иска нищо да засенчи изпълнението ѝ и победата ѝ“, обясни приятелка на звездата пред Us Weekly. „И двамата с Джей Зи са на седмото небе от щастие. Опитваха от доста време да имат деца и сега близнаците надминаха очакванията им. Да не говорим, че Блу е много развълнувана, че ще бъде кака“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари