IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криеницата приключи! Хари води Меган на сватба

6 февруари 2017 07 20

Принцът готов да направи връзката си официална

Снимка:thesun.co.uk

Снимка:thesun.co.uk

Връзката на принц Хари с актрисата Меган Маркъл не е тайна, но двамата бягаха упорито от медиите и досега не са официализирали отношенията си. Двете звезди са снимани на няколко пъти по време на срещите си от папараци и толкова.

Малкият син на Чарлз обаче най-накрая се реши публично да афишира отношенията си с брюнетката като планира да я вземе на сватбата на Пипа Мидълтън.

Малката сестра на снаха му Кейт се сгоди през юли миналата година и планира пищна венчавка на 20 май. Пипа и Хари са доста близки и изглежда той е получил покана плюс един, като смята да я употреби именно с изгората си Меган. Според мнозина този жест е декларация за любовта му и сериозните му отношения спрямо Маркъл.

„Хари и Меган са лудо влюбени и той повече не иска да го крие от света. Той е канен на сватбата на Пипа, с която е близка и иска да заведе и Меган“, разкри източник пред Daily Star.

Маркъл вече се познава с част от семейството на принца, като наскоро дори се сдоби с одобрението на Кейт Мидълтън, която се държи като по-голяма сестра на Хари, откакто се омъжи за брат му Уилям.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари