IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким и Кание на нож заради имение за 20 млн. долара

13 февруари 2017 14 00

Уест се мести в новия дом, Ким не ще и да чуе

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Слуховете за силно разклатения брак на Ким Кардашян и Кание Уест все повече се засилват. Повод за поредните драми и скандали помежду им този път е имението им в Хидън Хилс, което е на стойност 20 млн. долара.

„Ким не се чувства в безопасност на новото място, защото то е огромно. Освен това смятам, че ще им струва голямо състояние за охраната му“, разкри източник пред RadarOnline.com

Майката на тригодишната Норт и едногодишния Сейнт Уест все още изживява шока от обира, на който стана жертва на 3 октомври в Париж. Тогава бандити отмъкнаха бижута на стойност 10 млн. долара и опряха пистолет в главата на звездата. Кардашян се скри от публичното пространство и едва наскоро се завърна с „нова визия“ в социалната мрежа и под прожекторите.

И все пак страхът от случилото се продължавал да трови душата ѝ и да създава проблеми между нея и съпруга ѝ.

И докато Кание с голям ентусиазъм си представял живота си в новия им дом, който се простира на 20 000 кв. м и включва двуетажна детска площадка за децата, кинозала, вътрешен фитнес и баскетболно игрище, както и истински бюти салон, Ким не искала и да чува за местене.

„Кание вече започна с пренасянето на нещата на новото място, но Ким се опъва. Тя се чувства зле, именно тя искаше мястото в началото, а сега ѝ е трудно да си представи как ще живее в толкова голяма къща. Освен това на нея вече ѝ писна да се мести и иска най-накрая да остане на едно място, което да нарече дом“, добави информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари