IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм на разпит пред хлапета (ВИДЕО)

14 март 2017 08 00

Пош Спайс отговаря на куп въпроси, сред които: „Какво е Спайс Гърлс?“

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тя се е срещала със стотици журналисти през годините, но едва тези дни Виктория Бекъм направи най-невероятното и сладко интервю по нейни думи. Причината е, че този път въпросите задаваха невръстни хубавици, една от които много прилича на нейната 5-годишна дъщеричка Харпър.

След кратка фотосесия за InStyle г-жа Бекъм застана на стола за „разпит“, където невинните сладуранки ѝ зададоха куп въпроси. Един от тях бе: „Какво е „Спайс гърлс?“. Виктория не се поколеба и спокойно отговори: „Спайс гърлс“ беше поп група и ние обичахме да повтаряме: „Girl power“ през цялото време. И мислехме, че сме по-добри от момчетата“.

След това бившата Пош Спайс трябваше да обясни дали наистина е паднал прочутият лондонски мост London Bridge и дали се е срещала с кралицата.

Виктория сподели едноминутна част от интервюто в Туитър в началото на седмицата, като коментира изживяването по следния начин: „Ако можеше всяко интервю да бъде толкова очарователно!“.

В друго видео от същото интервю пък половинката на Дейвид говори за мода и съветва малките хубавици да не бързат с токчетата, а да се порадват на ниските обувки. Тя дава и малко полезна информация за позирането пред камера като препоръката ѝ е момиченцата винаги да се усмихват, „защото човек изглежда по-добре, когато се усмихва“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари