IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Браун получи ограничителна заповед за рождения си ден

6 май 2017 10 15

След Риана и Каруче намеси съда, за да се предпази от юмруците на агресивната звезда

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

На 5 май Крис Браун отпразнува 28-ия си рожден ден в нощен клуб в Тексас, ала празникът му бе помрачен от нестандартен „подарък“. Певецът получи ограничителна заповед да стои далече от бившата си Каруче Тран, която твърди, че той ѝ е посягал по време на връзката им и заплашвал живота ѝ след това, пише E! News.

Крис, който в момента е на турне, бил предупредил хората си да не приемат съдебните документи, затова се наложило органите на реда да наемат специален човек, който да го следи и да му връчи заповедта.

Крис и Каруче, Снимка: Instagram

Каруче и Браун бяха двойка в периода 2011-2014 г. През февруари тази година моделката разкри, че той я е „удрял два пъти с юмрук в стомаха и я блъснал по стълбите“ по време на връзката им. Тя твърди още, че Крис заплашвал да я убие дори пред други хора, защото не искала да се съберат.

Това не е първата ограничителна заповед, която певецът получава от своя бивша. През 2009 г. той отново бе изправен на съд от тогавашната си изгора Риана, която преби в изблик на ревност. След като бе осъден условно и получи пробация в размер на 3 години, Браун се сдоби и със заповед да не приближава барбадоската на по-малко от 100 метра.


Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари