IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет Хърли отсякла главата на змия с брадва

10 юли 2017 06 20

Влечугото искало да влезе в кошчето на сина ѝ

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Елизабет Хърли има няколко неуспеха в личен план и до този момент изглежда, че единственият постоянен мъж в живота ѝ е нейния син Деймиън от американския милионер Стив Бинг. Връзката им е много силна и звездата призна, че все още бди над него като орлица. Преди години пък дори отсякла главата на змия с брадва, за да опази отрочето си.

„Веднъж, когато бяхме в Испания, змия се опита да се пъхне в кошчето му. Аз скочих като истински мускетар и отрязах главата ѝ с брадва“, разкри 52-годишната хубавица пред Mirror. „Запомнете: нищо не може да застане на пътя на лъвица, бранеща малкото си“, добави закачливо Хърли.

Наскоро актрисата коментира пред сп. Closer решението си да изчезне от медиите за няколко години след раждането на сина си през 2002 г.

„Грижата за детето ми беше мой приоритет и за мен беше истинска радост да се фокусирам върху друг човек. Бях на 36 и се тревожех за себе си от известно време. Спрях да се снимам във филми и сериали първите 8 години след раждането му и не съжалявам и за момент. Винаги го поставям на първо място!“, сподели Елизабет.

Сега Хърли не просто насочи телевизионните камери към себе си с ролята си на кралицата в „Кралски особи“, но и застана пред тях заедно с Деймиън, който има епизодична роля в образа на принц Ханзел.

В интервю за ITV миналата година Елизабет призна, че макар тийнейджърът да няма амбиции да става актьор, приел ролята си много присърце и съвестно. Освен това той често влизал в ролята на неин асистент не само на снимачната площадка, а и у дома, където настройвал алармата ѝ и дори подбирал дрехите ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари