IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лонгория с подозрителен корем в Атина

7 септември 2017 06 40

Бебе или отново "преяждане със сирене"?

Снимка: Backgrid

Снимка: Backgrid

Ева Лонгория събуди подозрението на феновете си, че е бременна, появявайки се с огромна флорална рокля, под която ясно си личи издуто коремче. 49-годишната актриса дори полагала ръка на стомаха си неколкократно по време на срещата със съпруга си Хосе Бастон в Атина.

Очевидци твърдят, че латината изглеждала дори по-едра от половинката си, а той я обсипвал с извънредно внимание и грижи.

Снимка: Backgrid

Това не е първият път, в който се раждат спекулации, че бившата отчаяна съпруга очаква бебе. Неотдавна самата звезда тушира подобни слухове като заяви, че просто напоследък си е хапвала повече и обвини за подпухналото си състояние консумацията на сирене, припомня RadarOnline.

"Попаднах на някои мои снимки на лодка, на които изглеждам дебела. Трябва да ви кажа, че това се дължи на яденето на сирене. Не съм бременна, просто хапвам повече сирене, вино и палачинки", коментира тогава звездата.

Ева дори призна, че собственото й семейство подозирало, че очаква бебе и се наложило да разочарова и тях.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари