IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Фокс се извинил на Круз, че спи с бившата му

7 септември 2017 10 00

Актьорът и Кейти най-накрая излязоха публично като двойка

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Пет години, след като Кейти Холмс подписа бракоразводния документ, с който Том Круз й забрани да афишира следващите си връзки, тя най-накрая излезе публично с дългогодишното си гадже Джейми Фокс.

Актьорите са двойка от четири години, но досега никога не са били виждани заедно на обществено място. В началото на седмицата обаче Холмс хвана под ръка Фокс и се разходиха по плажа на Малибу като истински влюбени, които нямат нищо да крият.

Изглежда на Холмс й е писнало да се крие и вече е готова да наруши забраните на бившия си. Джейми обаче не желае излишна драма и е потърсил Круз, за да му обясни, че държи на приятелството и колегиалността помежду им и желае тя да остане.

"Джейми наистина иска да остане в добро отношения с Том. Кейти смята, че няма за какво да се тревожи и не е нужно да иска прошка или одобрение от бившия ѝ, но ако това ще го накара да се почувства добре, няма против. Тя иска всички да са щастливи", коментира източник пред RadarOnline.

Фокс имал и друга причина да проведе разговор в Круз - а именно да го окуражи да прекарва повече време с 11-годишната си дъщеря Сури.

"Повече от всичко Джейми иска да увери Том, че не говори лоши неща зад гърба му и да го накара да присъства повече в живота на Сури", добави още информаторът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари