IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани бременна отново на 47?

9 септември 2017 06 00

Певицата се подложила на ин витро, избрала и пола на бебето

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Гуен Стефани е бременна от половинката си Блейк Шелтън. Певицата, която е на 47, е прибягнала до ин витро процедура, твърди RadarOnline.

Блондинката има 3 сина - Кингстън (11) , Зума (9) и Аполо (3) от брака си с Гавин Росдейл. Двамата с Блейк много искали бебе и се подготвяли с месеци за това, твърди източник пред медията.

"Гуен обожава да бъде майка, а Блейк от месеци мисли само за бебе, особено след като опозна синовете ѝ. И двамата знаят, че нямат време за губене и планираха всичко до последния детайл", коментира информаторът.

Бъдещата майка се е подложила на ин витро в Калифорния. Тя е опитала и специална акупунктура за фертилност, която тества и преди да забременее с Аполо. И двамата с Шелтън са разчистили графиците си месеци напред, за да се подготвят за събитието.

"За Гуен и Блейк бебето е топ приоритет. И двамата бяха много емоционални и развълнувани, когато научиха щастливата новина, че сега са се фокусирали единствено върху това всичко да мине гладко. Това бебе е нещо, за което и двамата жадуват от доста време", коментира близък до звездната двойка.

Носят се слухове, че двойката дори е избрала пола на бъдещото си дете, както направиха Кристи Тейгън и Джо Франсис - и двете, забременели ин витро.

"Гуен е заобиколена само от мъже и много би искала да има момиченце", разкриват от обкръжението ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари