IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина закопча старите дънки 2 седмици след раждането

18 септември 2017 07 10

Тенисистката влиза във форма за рекордно време

Снимка: Snapchat

Снимка: Snapchat

Серина Уилямс роди момиченце на 1 септември тази година и две седмици след раждането качи селфи в Snapchat, на което гордо демонстрира, че пак е във форма. На кадъра тенисистката доволно позира пред огледалото в къси дънки, за които поясни, че е носила преди раждането.

Междувременно невръстното ѝ момиченце Алексис Олимпия Оханян – кръстено на татко си Алексис Оханян – се сдоби със собствен профил в Instagram. Точно там майка му за пръв път го представи на света като качи интимно селфи, на което е гушнала малката. Феновете на щерката на Уилямс вече са над 30 000, а малката Алексис има още няколко сладки снимки, на които позира като професионалист.

Момиченцето на Серина и Алексис е в перфектно здраве. Тя бе родена на 1 септември, но това се разбра едва на 13 септември, когато спортистката качи първото си селфи с нея. Уилямс разкри, че е имало някои усложнения и се е наложило да остане в болница 6 дни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари