Родителството изглежда много допада на Брадли Купър и Ирина Шейк. Звездите се сдобиха с момиченце – първо и за двете звезди – Леа де Сейн Шейк Купър през април тази година. Няколко месеца по-късно източник сподели пред E! News, че супермоделът и актьорът не спирали да говорят пред приятели, че бързат с второ бебе.

„И Брадли, и Ирина искат второ бебе. Те ще започнат с опитите догодина, Ирина обожава да бъде майка“, сподели източникът.

Близки до знаменитостите ги похвалиха, че се „справят страхотно“ с родителските задължения и разделят времето си между Лондон, Лос Анджелис и Ню Йорк.

„И двамата работят с бебето наоколо, наистина са много любвеобилни и грижовни родители. Винаги намират време да бъдат заедно като семейство, правят си романтични срещи вечер. Искрата помежду им е много силна. Брадли е луд по Ирина, лудо влюбен е в нея. Той е романтичният, докато тя „носи панталоните“ във връзката“, издадоха от близкия им кръг.

Междувременно Шейк планира участие в доста големи рекламни кампании.

„Тялото ѝ е по-секси от това преди бременността, тя не спира да тренира“, добави източник. А Брадли ще гледаме догодина в лентата „A Star Is Born“.