IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На гости на бебешкото парти на Ким

13 ноември 2017 08 10

Г-жа Уест превърна дома си в черешова ароматна градина

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кардашян определено знаят как да подготвят парти! След като Ким потвърди, че с Кание очакват момиченце от сурогатна майка, риалити звездата спретна пищно бебешко парти като показа на феновете малко от дома си в Бел Еър.

Г-жа Уест и бременните ѝ сестри Клои и Кайли споделиха куп селфита и видеа в Snapchat и Instagram и дадоха възможност на всички свои почитатели да присъстват на партито.

Ким се бе постарала и бе напълнила дома си с черешови дървета и различни цветя, оформени като облаци по пода. Домът ѝ бе заприличал на розова приказка, която спечели възхищението на гостите.

На партито на 36-годишната риалити звезда се отбелязаха не само сестрите ѝ, а и приятелката ѝ Кристи Тейгън. Предприемчивата Ким успя да развие и малко рекламна дейност като представи на гостите си новите си аромати. Поставени в красиви кристални шишенца в бели кутии, те определено привлякоха вниманието на присъстващите и всички започнаха да се пръскат.

По някое време се появи и малката Норт Уест в пухени пантофи и лилаво кимоно и накара всички да изпаднат в умиление.

Вижте кадри от партито в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари