IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес призна всичко за Бийбър и The Weekend

2 декември 2017 07 00

Певицата бе отличена за „Жена на годината“ от сп. Billboard

Снимка: Billboard

Снимка: Billboard

Напоследък Селена Гомес не слиза от устата на хората и то не заради присадения ѝ бъбрек, а заради подновените ѝ отношения с бившето ѝ гадже Джъстин Бийбър. Певицата не е коментирала слуховете, че отново са двойка и все пак има версия за сближаването им.

След като бе почетена като „Жена на годината“ от сп. Billboard на пищна церемония, Гомес направи някои признания пред медията, чиято корица краси през декември.

„Аз съм на 25, не на 19 или 20. Ценя хората, които наистина са повлияли на живота ми. Така че може и да съм се вкопчила в нещо, което не е било правилното за мен, но това не означава, че някога ще спре да ме е грижа за този човек“, обясни звездата за отношенията си с Бийбър, с когото напоследък все по-често се виждат насаме.

В този ред на мисли Селена добави, че е подновила отношенията си и с други стари „приятели“.

„Израснах с Деми Ловато, Ник и Джо Джонас и Майли Сайръс – бяхме заедно много сезони. Не смятам, че нещата са толкова сериозни, колкото хората ги изкарват през повечето време. Това е моят живот. Израснах с тези хора и е толкова готино да видя докъде са стигнали днес“, добави певицата.

И докато тя не признава открито дали с Бийбър са гаджета, без притеснения говори за раздялата си с The Weekend, с когото бе близо година:

„Най-хубавата част? Знаете ли, нещото, с което много се гордея, е че има подобно истинско приятелство като това между нас двамата. Честно казано никога не съм изживявала нещо подобно. Приключихме отношенията си като най-добри приятели и наистина ни е грижа един за друг и се окуражаваме в професионален план, което за мен е забележително“.

Думите ѝ са леко изненадващи, имайки предвид, че The Weekend наскоро изтри всичките си общи снимки с нея, а тя от своя страна спря да го следва в Instagram.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари