Бившите съпруги на Брад Пит – Анджелина Джоли и Дженифър Анистън рядко се появяват на едни и същи събития, но тази година и двете ще раздават статуетки на наградите „Златен глобус“. Изненадващо двете актриси са се съгласили да дишат един и същи въздух в една и съща зала, но организаторите отсега са категорични, че ще ги сложат да стоят далече една от друга. Сега остава въпросът дали самият Брад ще рискува да се появи в тази напрегната обстановка.

Актьорът и двете му бивши са сред звездите, които избягват скандалите и излишната светлина на прожекторите, така че е твърде вероятно да пропусне голямото кино събитие, коментират хора от организацията на наградите. И все пак, ако реши да дойде, до коя от екссъпругите си ще гравитира?

„Личните отношения между знаменитостите винаги се взимат под внимание при подредбата на местата. Имало е години, в които главни звезди се виждат за пръв път след скандални раздели и се налага да ги позиционираме в двата края на залата.

За нас винаги е било стресиращо да имаме Дженифър Анистън, Брад Пит и Анджелина Джоли в една зала и тази година се чудим дали той изобщо ще се появи и как ще реагира майката на децата му на това. Би било добро шоу за публиката, но не и за бившите му“, коментира пред австралийския Vogue Джени Кони, която отговаря за подредбата на местата на тазгодишните филмови награди „Златен глобус“.