IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Банова кара ски с Плевнелиев

8 януари 2018 14 40

Двамата посрещнаха новата година в Банско

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Синоптичката Деси Банова разкри как е посрещнала новата година в компанията на любовника си – Росен Плевнелиев. Президентът изпълнил обещанието си и завел половинката си в Банско, като влязъл в ролята на ски инструктор. Блондинката се похвали на Гала, че е научила ценни уроци на пистата от своя учител и настоящ спътник в живота.

„Посрещнахме 2018-а в Банско с приятели. Беше позитивно начало, плувахме в минерална вода. Присъствах на много специално събитие – организирана среща на целия клас на съучениците на Росен. Страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен“, сподели Банова в ефира на Нова тв.

„Мога да се похваля с много сериозен напредък на ските. Имах много добър ски учител. Преди 13 години на „Алеко“ изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало, сега той се погрижи да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно“, допълни преживяванията си на пистите Деси.

Синоптичката си пожела позитивните мигове в началото на годината да продължат през всичките 12 месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари