IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винъс представя младото си гадже на Australian Open

15 януари 2018 11 00

Тенисистката ходи с 25-годишен милионер

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Нещата между Винъс Уилямс (37) и Никълъс Хамънд (25) изглежда са доста сериозни. Всъщност според близки до звездата, тя планира да официализира връзката си с младия финансист на тазгодишния Australian Open, пише New York Daily News.

През ноември Винъс и Никълъс бяха забелязани да се държат за ръце из Ню Орлиънс, където тя бе за сватбата на сестра си Серина. Папараци на Page Six пък ги уловиха да интимничат на вечеря в Ню Йорк през декември.

„Те се гушкаха през цялата вечер и дори се целуваха, докато ги настанят“, разкри източник пред медията.

Винъс и Никълъс, Снимка: Backgrid

Хамънд е наследник на Walter Annenberg's TV Guide, заможен финансист, който определено не е тръгнал след парите на Уилямс. 12-годишната възрастова разлика също не го притеснявала, твърдят приятелки на спортистката.

„Тя е влюбена до уши и е много щастлива. С Ники се запознаха в Палм Бийч, където родителите му имат имение за 20 милиона долара. Много ѝ допада, че той не афишира връзката им“, добави източник от близкия кръг на Винъс.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари